Marketing Portals

Hou controle over de huisstijl van uw bedrijf

Wat is een marketing portal.


De XXLPrintshop marketing portal is een online systeem voor alle bedrijven die een uitebreide huisstijl moeten hanteren. De marketing portal is een afgesloten werkomgeving waar je na het inloggen uw eigen communicatieproducten kan raadplegen, aanpassen en bestellen. Door het ingebouwd bewerkingsprogramma kan je je drukwerk personaliseren op maat van de werknemer, en krijgen wij een drukklare PDF die meteen de productie in kan. Minder stress voor iedereen!

Odoo • Tekst en afbeelding

XXLSign staat in voor het ganse process van A to Z

Stock managment zonder rompslomp

Fulfilment service


Communicatie beheren, maken en bestellen

De brandportal van XXLprintshop is een webshop op maat. Een geavanceerd systeem voor het bestellen van alle communicatie en marketing materialen, in de huisstijl van uw bedrijf. Via een eigen webomgeving kun je eenvoudig producten zoals, brochures, posters, visitekaartjes, beachvlaggen, presentatiemateriaal, promotiemateriaal, POS materiaal en nog zoveel meer, met enkel klikken aanpassen en bestellen.


Huisstijl producten in één portal

Je krijgt een domeinadres (url) en logt in de eigen omgeving in. Samen met ons team selecteer je welke producten voor jouw belangrijk zijn. Door ons intern bewerkingsprogramma kunnen werknemers makkelijk hun eigen personalisatie op het drukwerk toevoegen. Huisstijl componenten zoals kleur, lettertype of logo liggen vast in de templates.


Compleet geautomatiseerd systeem

De XXLPrintshop brandportal is een volledig geautomatiseerde oplossing. Eén systeem voor het ontwerpen, bestellen en administratieve afhandeling. Je bestelling wordt helemaal afgehandeld zonder dat de marketingafdeling hier kostbare tijd verliest. Wij kunnen ook specifieke instellingen inrichten voor autorisatie, afhandeling, prijzenbeheer, kortingen, verzendwijze of betalingswijze. Het is zelfs mogelijk om aan je portal een verdienmodel te hangen.  

Ontdek de bestelportal mogelijkheden tijdens een gesprek

Let's meet!